sobota, 19. januar 2013

Sprehod po snegu

Ja, imam nove krplje, in sem čist važna....

   

Danes sem jih krstno uporabila. Sicer sem mislila, da se bo akcija odvijala drugače, pa smo imeli vsak svoje plane. M. je smučal, dečva je namesto bordanja rolkala po snegu, jaz pa krpljala, ampak zmanjkal je fotograf. Nekaj utrinkov z zasneženega Zatrnika....nekoč domačega smučišča, danes pa:


Samotno....

Po desni gazi sem prišla, in šla še v hrib po levi:                                  in imela lep razgled....Potem pa je naredilo PIPI in fotkič je bil prazen...

Krpljanje je super. Sicer je bilo danes malo preveč snega, še ne preobraženega in se je kar globoko vdiralo. Kjer sem hodila po smučinah turnih smučarjev, je bilo pa enkratno. Sploh z brega dol, sem kar letela!
Drugič vzamem fotografa zraven....za tiste lepe fotke ko sneg frči naokol.

Res imam rada zimo.
In zunaj spet sneži.
Jaz sem pa še en teden na dopustu:))

5 komentarjev:

 1. Čudovit - čisto zasneženi dopust,..s takimi in drugačnimi rekviziti, od lopat, do krpljic... gotovo si ga bož zapomnila - uživaj še naprej in to deli z nami.

  OdgovoriIzbriši
 2. Uuu, na Zatrnik sem pa še jaz hodila kot otrok :) Škoda, da teh malih simpatičnih smučišč ni več. Vidim, da si krplje prav dobro stestirala.
  Uživaj v dopustu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krplje sem tud jaz sprobala včeraj, pa se tud z njimi udira. Je pa dobro za kondicijo :-) Sej bo še snega, pa mraz, samo da malo pomrzne, pol bo pa užitek s krplji.
  Uživaj na dopustu!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Važička! :-)
  Ampak jaz sem še večja, bom doma še nekaj mesecev. :-)

  Krplje, pa smučke, pa sneg, pa.... ja, to pa že fejst pogrešam in vam zavidam. :-)
  A turnih smučk nimaš? To je tudi uživancija!!!

  Slike pa niso stresene... Očitno so borovničke delovale samo včeraj zvečer, da si jih ti megleno videla. :-P

  OdgovoriIzbriši
 5. si mi pričarala lepe trenutke moje mladosti, tukaj sem se naučila, učila smučat.. je bilo res lepo, ti pa uživaj še teh nekaj dni v snegu, veselju... dokler traja.. lep topel pozdravček

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...