sreda, 12. februar 2014

Spet migam

Malo za mašinco.... če jo že imam, a ne?
Margareta Vovk Čalič organizira v Kranju delavnice krpank. Čeprav sem en tak tečaj že opravila pri Jolandi (sedaj Šivilja in the House), ki me je totalno navdušila nad patchworkom,  sem se želela naučit šivanja še na malo drugačen način. Poizkusila sem, sedaj sem še bolj navdušena kot prej. Sošolki Sabina in Veronika sta prav fajn punci, komaj čakam da gremo skupaj v šoping za naš naslednji projekt! 
Po nasvetu mentorice sem se preizkusila v barvah - končno sem videla, da tudi če mi je izdelek na začetku še tako dvomljiv, lahko izpade prav posrečeno.


In potem še miganje druge sorte. 
Že dalj časa sem zbirala informacije, in ko mi je dovolj punc reklo, da to ni zame, da je prehuda, sem se vpisala. VIIT Soft  V formi z Alenko Košir. Za vse ki dvomite - poizkusite. Poleg razbolelih mišic sem dobila zaloge hormona sreče za cel teden. Polna energije, navdušenja, zadovoljstva, da mi gre. Tam delijo optimizem. In seveda nasvete glede prehrane in življenskih razvad. Vadbo vodita ali Alenka ali Karmen, obe sta fantastični.  Evo nas:



Tako, pa bo za danes.
Lepo bod'te!

2 komentarja:

  1. U, kako občudovanja vredne umetnine! Dobra si, moje spoštovanje. Tudi za športanje - pridna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepe krpanke in super za intenzivno športanje :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...