sreda, 16. januar 2013

Romantika

Nekoga je motil sneg na strehi kozolčka. Škoda, pa tako lep bi izgledal....


Ceste so pa take:


Ampak mene to nič ne moti, ker sem na dopustu.
Nisem si mislila, da se bom toliko rekreirala...

Imam nove krplje.
Ali katera ve, kako se jih uporablja?




6 komentarjev:

  1. Pozdravljena,

    joj kako mi je všeč tale kozolečk... KAko pa imate tole razsvetljavo narejeno? Tudi mi imamo namen postaviti takle kozolec na enem delu karpe - služil bo tudi kot ograja, pa za poštni nabiralnik, pa poleti za kakšne rožice...
    imate še kakšno sliko tega kozolca, mogoče poleti...

    hvala in lep pozdrav, Polona

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo Polona,
      sem pregledala vse albume, pa mi je žal tale kozolc ratal fotogeničen šele tole zimo. Eno objavo naprej je slikan podnevi, ampak v snegu. Sicer imamo napeljan rorček v zemlji, in čisto zgoraj v špici neonko rumene barve. Inštalacije je prispeval mož, kozolec je pa tastovo delo.

      Izbriši
  2. Ja jz imam tud krplje, super so za hodit kjer se sicer udira. Mal bolj na široko moraš hodit, pa gre :-) Pa palice je tud fajn zraven imet. Za v strmino si pa zadaj lahko naštimaš stopničko, pol pa samo gasa...pa gremo. Uživej!!!
    Ja res je simpatičen kozolček!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krplje so fajn, samo navadit se jih je treba. Če jih hodi več v gosjem redu, mora tisti zadaj pohoditi pol stopnje prejšnjega. Če je potem več ljudi, tako utrdijo pot, in po njej kmalu ni več treba krpljariti - a je to ta prav glagol? v glavnem, ko se naredi pot, krplje niso več potrebne. :-)
    Drugač pa tako, kot je polona rekla: bolj naširoko hodit, pa koker je hrib, se človk ustavi, pa naštima tiste štengice, ker gre pol precej lažje. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Punce hvala za tole, imam namen sprobat jutri, bom dokumentirala. Da je pa treba hodit bolj na široko.... sem ugotovila pri derezah, ko sem se parkrat nasadila. Pa seveda štrbunknila po tleh... (zakaj neki hodim v hribe sredi tedna dopoldne? Da me noben ne vidi:)) )

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene pa dereze še čakajo. :-) Nekako vedno izberem hrib, kjer dereze pač niso potrebne. Pa ponavadi že tisti zobčki na krpljah tudi precej pomagajo (če je le dovolj strmo). ;-) No, čakamo slike.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...