ponedeljek, 14. maj 2012

Knit a cuddle

Končno spet en dokončan projekt. Spletene spalne vreče za dobro delo. Seveda ni šlo brez mojega kompliciranja in zapletov.

Prva vreča je romala v pralni stroj in prišla iz njega skrčena in spačena. Pa sem podirala in začela znova. Medtem ko se je še sušila, sem načela novo.  Na 3/4 dela se je pa zgodilo tole, z mojimi edinimi pletilkami take debeline... pa še te iz hoferjevega kompleta....


Je bilo treba po nove, pa ko bi vsaj samo pletilke kupila:)). Takole je izgledala, ko je bila končana.



 Potem sem se lotila tiste prve, še enkrat:


Izpadla je takole:


  v njej se začasno greje domača zver - skrbnica, ki ga sicer zvesto greje,  je odšla za en teden na Pokljuko.




Toliko, da ne bo izgledalo, da prav nič ne počnem.

9 komentarjev:

  1. ja super tole zgleda, čeprav ne vem, kaj se bo kasneje grelo v njih, me pa firbec matra, kaj je bilo kupljeno poleg pletilk.. ajej.. to bo spet kaj lepega.. a ne..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Didi, tole so spalke, ki grejo v Južnoafriško republiko, bodo grele otročke stare do 9 mesecev. Tam gre zdaj zima not..in otroci spijo kar na tleh, v takih toplih vrečah. So se izkazale za bolj učinkovite kot odejce.
      Poleg pletilk: prejice za vezenje, panama platno, igle za vezenje.....sem takoj doma probala in čez pol ure odložila delo...mi še ne gre. Sploh pa moram naredit pregrinjalo za IZZIV.

      Izbriši
  2. Res si zaslužiš pohvale ♥. Vreče so luštno pisane. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. SUPER SO!! Taprvo sem že otipavala danes zjutraj, zdaj pa se veselim še tadruge!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si to spletla. Bravo! Tudi sama sem se zagledala v te afriške vreče, ki pa jo nameravam splesti pozimi. Takrat mi gre pletenje "bolje od rok".

    OdgovoriIzbriši
  5. Bravo! Super si to spletla. Tudi sama sem se zagledala v te afriške spalne vreče za dojenčke. Svoj bom prispevala v naslednju terminu za Afriku, enkrat jeseni, ko mi gre pletenje bolje od rok!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vreče so zelo lepe, še posebno zato, ker so pisane :) Da ne omenjam, kako prav bodo prišle otročičkom v mrzlih zimskih dneh in nočeh.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...